Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Julens Stjärnbord

Ett runt bord med en stor stjärna, en idé för ett Chalk Paint™ projekt jag burit på ett tag och så dök det perfekta bordet upp! Jag tänker mig det som ett litet sidobord att duka upp glögg och godsaker på...

Bordet är målat med Chalk Paint™, stjärnan i kulör "Original", det grå är en blandning av "Paris Grey" och "Graphite".

Jag ville få symmetri så eftersom bordet har tre ben fick stjärnan nio spetsar. En spets pekar mot varje ben och två stycken med jämna avstånd däremellan. Ibland är det roligt med projekt som kräver mätning och noggrannhet :)

Detaljer i form av stjärnor på Stjärnbordet.

Här har jag börjat rita ut linjerna, när jag ser formen känner jag att spetsarna blev för smala...

Så här är bättre... Den spetsiga delen tejpar jag också, markerar linjen och klipper sedan tejpen. Petjobb? Ibland känns petjobb avkopplande :)

...och "förebilden". Chalk Paint™ kan verkligen på ett enkelt sätt förändra och försköna!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln