Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Shabby med glans, very shabby chic...

"Gilding" med metallblad skapar oändliga möjligheter och fantastiska effekter...
Möbler och saker får inte bara en shabby och chic stil, det kan också bli väldigt elegant och sofistikerat... eller industriellt... eller helt din egen stil... med Chalk Paint™ och Annie Sloan´s spännande produkter finns inga begränsningar.

Bordet är målat i "Original" och "French Linen". Harlequinrutorna är inte perfekt tejpade, jag skar ut rutor i kartong, fyllde i och flyttade efterhand... Färgerna i rutorna följer inte heller något symmetriskt mönster...

Vissa rutor har blivit "försilvrade" med lösa metallblad, till bladen används Annie Sloan Gold Size. Bordet har slipats för att få en shabby men chic look. Till sist ett skyddande lager Clear Wax.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln