Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Vårens kurser och work-shops...

Många har frågat efter dem för att önska eller ge som en väldigt inspirerande "upplevelsejulklapp". Nu är de allra första datumen satta för vårens efterlängtade kurser och workshops. 

Det två olika "Teknik-kurserna" är upplagda precis så som Annie Sloan presenterar sina grundläggande tekniker för att skapa olika uttryckssätt med Chalk Paint™. Du kan läsa om de olika kurserna här...

Annie Sloan demonstrerar schablonmålning.

I höstas hölls en heldags work-shop med franskt tema. Den populära temadagen där vi målar "som något jag funnit i min franska lada" kommer att gå i repris. Denna gången blir platserna färre för att alla ska få plats med sina möbler, så det gäller att boka extra, extra snabbt. 

Vi målar lager på lager, skapar patina genom att torka bort färg, skrapa och torrborsta. ...och så äter vi förstås croissanter och franskinspirerad lunch med vin (alkoholfritt). 

Självklart målar du i den stil du vill även på temadagarna, alla Chalk Paint™ kulörer och tillbehör finns här för dig och din möbel på de olika kurserna och work-shops.

Du hittar alla kurser, kursdatum och tider här där du också gör din bokning.


Välkommen till färgglada dagar med flödande inspiration!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln