Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Sköna maj - Vintage Floral May

Året kommer att kännas längre, kalendern för resten av året kommer att innehålla fler månader, månader inspirerade av de olika inredningsstilarna i Annie´s bok Room Recipes for Style and Colour.

Vi börjar med Vintage Floral. Vad annars under vackra, sköna, blommande maj?

Vintage Floral stilen är nostalgisk med mjuka pasteller, blommönster främst rosor på tyger, kuddar och plädar. Möblerna är fyndade skatter med slitningar och patina. Kulörer från Chalk Paint™ paletten kan vara Antoinette, Creme, uppljusade gröna, blå och turkos toner och mjukt vitt.

Tävling - Tema Vintage Floral.

Var med och tävla varje temamånad! Publicera bilder på dina projekt i Vintage Floral stilen i fb-gruppen "Chalk Paint™ i Monicas Butik..." 

Reglerna är enkla. Publicera så många bilder på så många Chalk Paint™-målade projekt du vill. Du tolkar vad som känns Vintage Floral för dig. "Pinga" eller tagga gärna mig, Monica Lehrbacker, så jag inte missar något bidrag. Tävlingen pågår från och med idag till och med den 31 maj. Vinnare utses under de första dagarna i juni. Vinsten är presentkort på tre Chalk Paint™ provburkar i valfria kulörer. 
 

Lycka till i tävlingen!

Allt är förstås annars "som vanligt" i gruppen, du lägger upp bilder på precis allt mellan himmel och jord målat med vilken Chalk Paint™ kulör, i vilken stil du vill. Dessa månadsteman blir mer som en "kalender" som lite följer årstiderna ...och tävling kan ju vara kul.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln