Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Med Florencefärgade ögon i Florens...

I två och en halv dagar har jag gått omkring i Florens, "min" stad i Italien... Här har jag bott och studerat, många år har gått sedan dess men intrycken är lika starka.

Den här gången var ögonen inställda på Chalk Paint kulör Florence och den nyansen finns ju förstås överallt... Marmorn på il Duomo, jalusierna på byggnaderna, statyerna, de gröna böljande kullarna...

Jag har "jobbat effektivt" och samlat intryck från både staden, palatsen, vingårdar och små byar. Jag är full av inspiration, kameran full av bilder och anteckningsblocket fullt av kulörkombinationer. Allt detta ska bli till Chalk Paint™ temakurser. Berättar förstås när kursdatum är planerade.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln