Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Heldagskurs med italiensk inspiration...

För ett par veckor sedan var jag i Toscana och Florens för italiensk inspiration till nya temakurser. Inspiration hade jag förstås i massor innan men vem vill inte uppleva Florens och få en stor dos kulör Florence i maj...

Florencefärgade stolar längs Arno

Nu har all inspiration blivit till en lång heldagskurs. Du målar förstås precis i vilken stil du vill men jag har en känsla av att det blir mycket Florence, mycket färg lager på lager, mycket patina och väldigt mycket "flagad" färg.

Infon om temakurserna är också lång, allt det finns att läsa här för den 28/6 och här för den 12/7. Förbättringar från tidigare temakurser är att heldagen är en hel dag, vi är färre deltagare och du kan ta med dig fler projekt att förvandla. Låter det bra?

Nu längtar jag till första "dagen i Italien", den 28 juni. Ci vediamo!

Montereggione, mitt i Chiantidistriktet, Florencefärgade fönsterluckor, förstås...

Detta är en inspirationskurs utformad av Monicas Butik, vi använder oss av grundläggande tekniker och utforskar även de oändliga möjligheter Annie´s färg inspirerar till. Jag som håller kursen är utbildad av Annie Sloan i Oxford, jag erbjuder förstås även de officiella Teknik-1 och Teknik-2 kurserna.

Varmt välkommen!
Monica Lehrbacker

Senaste inläggen

Bloggarkiv