Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Klarna Checkout som ny "kassadisk" 

I Monicas Butik i Falkenberg ska snart en nymålad, tjusig kassadisk stå klar och i nätbutiken har idag en ny "kassadisk" placerats ut som ska göra dina köp där smidigare och enklare. Jag talar om Klarna Checkout...

När du kommer till kassan så finns nu alltså Klarna Checkout. Den innefattar förutom Klarna faktura och delbetala även bankbetalning och kortbetalning.

Alternativet Klarna faktura, som förresten inte har någon fakturaavgift längre, är förvalt. Du kan ändra till vilket betalsätt som passar dig bäst. Klarna Checkout är smidigt, du fyller i din mailadress och kommer på så sätt snabbt genom kassan.

En liten påminnelse bara... Rätt mailadress och mobilnummer är förstås superviktigt för att du ska få din leveransavisering via mail där du kan följa ditt paket och sms-avisering när paketet finns att hämta och du kan börja måla!!

Vill du betala via Swish så finns ett nytt nummer för det. 123 089 99 63.

5013-2331 är det nya bankgirot för förskottsbetalningar.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln