Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Temakurs Kulörmixa

Det här är det roligaste jag vet, att mixa fram egna kulörer och att upptäcka helt nya blandningar. Därför känns det jätteroligt att presentera "Temakurs Kulörmixa", den första av en rad temakurser utformade av Monicas Butik.

Så vad innebär Temakurs Kulörmixa? 

Allra först ordnar vi alla kulörer som i Annie´s färgtriangel.
Du får alltså testa varenda en av alla trettiotre kulörerna och hur de förhåller sig till varandra. Vi gör detta i alldeles nya boken Chalk Paint Workbook .
(Boken ingår i priset för kursen.)

Ta med en bild på en möbel och t.ex. ett tyg eller tapetprov som du vill mixa fram en matchande kulörer till. Har du redan en idé? Om inte så får du inspiration här.

Här har jag mixat fram kulörer till mitt sängbord som ska passa till Van Aschtyget Spring Cottage och även försökt mig på en liten skiss så att jag kommer ihåg min idé. Den mörka blandningen ska målas på benen och sedan slipas och "skäras fram" under den ljusa mixen. 

På kursen mixar och blandar vi kulörer som du sedan målar på en ljusstake, kruka, lampfot eller likande liten sak som du också har med dig.

Nya Chalk PaintTM Workbook blir sedan din idébok där du samlar bilder, tyger och tapetprover och målar upp dina kulörblandningar som du mixat fram till din möbel. Boken är indelad i olika flikar efter olika stilar, Coastal, French Elegance o.s.v...

Välkommen till Temakurs Kulörmixa, du bokar din plats via nätbutiken.

Pris 795 kronor inklusive boken Chalk Paint Workbook. Har du redan boken eller vill använda dig av eget material för färgtriangel och kulörblandningar är priset 595 kronor. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln