Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Tre projekt klara i Tygrummet

Nu börjar det "hända grejer" i butikens Lilla rum eller Tygrummet som jag nu kallar det.
Med fler tygkollektioner är det klart att tygerna ska ha ett eget rum. Med ett alldeles eget bord där de ska klippas till och där de får vara en bit från målandet som ständigt pågår på ateljéavdelningen i butiken.

I helgen har tre projekt blivit klarahär inne. Sååå skönt!!

Ännu en vägg har blivit målad i Wall Paint Paris Grey. Den påbörjades men så bestämde sig våren för att plötsligt spritta till och bli högsommar. På tok för varmt för väggmålande inomhus i gassande eftermiddagssol!!

Så byrån, den där byrån jag skulle ha för att den hade en tredelad spegel. Vi har försökt att umgås men aldrig kommit överens. Den har bytt skepnad flera gånger, men nej, vi har inte "klickat".

Men så monterade jag bort spegeldelen och satte skenor på väggen för de vackra Van Asch-tygerna och den blev mer en hylla för tyger och med gott om plats för sybehör i lådorna. För nu längtar jag efter att sy!!

Byrån är egentligen lite "för söt" i sina kulörer och med schablonen Roses men den är ändå "tung" så jag tänkte att den får väl ta emot ännu mer tyngd då.
Den fick en stenskiva, eller om man hellre vill se det som en mycket, mycket gammal, svartnad ekskiva, med hjälp av alldeles nya Chalk Paint™ Black Wax.

Det här är väggen mittemot tygerna, också den i Wall Paint Paris Grey. 

I rummet står ett bord i Gustaviansk stil och ett liknande buffébord som det i Louis Blue och väntar på att bli förvandlade. Får se vilken kulör de får. Till Van Asch tygerna passar ju varenda en av Chalk Paint™ kulörerna!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln