Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Sommar, strand och grånad drivved...

Annie Sloan Waxes Black Wax White Wax

Jag har alltid dragits till havet, det ständigt skiftande havet och det underbara ljuset. Vackra stenar, snäckor och drivved är dyrbara skatter som jag burit hem.

Annie Sloan Waxes Black Wax White Wax
Annie Sloan Waxes Black Wax White Wax
Annie Sloan Waxes

Nu får drivveden vara inspirationen och med tjock Chalk Paint™ skapar jag en effekt med mycket struktur. Annie Sloan´s nya Black Wax och White Wax är fantastiska till att förstärka och ge en levande yta. 

Annie Sloan Waxes Black Wax White Wax

Kulörerna som jag använt här är Paris Grey, French Linen och Country Grey. De är främst målade "vått i vått" så att de går i varandra. Bordets underrede är övervägande Greek Blue men en del Louis Blue, Aubusson och Old Violet skymtar fram här och där. White Wax över de blå kulörerna.

Annie Sloan Waxes Black Wax White Wax

I helgen som gick var en liten grupp deltagare med på den första av sommarens 2-dagars kurser då vi bland annat skapade drivvedslook. Vi hade sååå trevligt tillsammans, vi målade, skrattade, inspirerade varandra och var bitvis så tysta och fokuserade att de enda ljud som hördes var penseldragen mot brädorna som blev till drivved. 

I augusti presenteras höstens Temakurser i Monicas Butik, de kommer att dyka upp här > Håll utkik och var tidig med din anmälan.  Varmt välkommen!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln