Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Påsktider, flytt och flyttrea!

Ett färgglatt fyrkantigt påskägg! Det kan man kalla Annie Sloan Mini Projekt Paket som du fyller med karamellfärgat "godis" för oss målare. Med två provburkar, två småburkar vax och en skön naturborstpensel kan man måla många små projekt.

Påskägg målade med Annie Sloan Chalk Paint

Årets påskägg är målade i Duck Egg Blue, Primer Red och Emile. De har fått något som jag kallar "omvänd frottage". Ett skrynklat tidningspapper har målats med Old White och så "klappade" jag försiktigt in äggen så att de fick det här nästan marmorerade mönstret. 
Frottage är ju annars att man stryker på färg och sedan "tar bort" med skrynklat tidningspapper.

Så till en fantastisk och spännande nyhet, Monicas Butik flyttar!

Platsen vi flyttar till heter Eftra Heden, ett lantligt läge nära havet och Långasand, en älskad plats strax söder om Falkenberg.
Innan flytten, som sker i juni, är det FLYTTREA på en massa saker i butiken. Det är rea på möbler, tyger, vaser, ljusstakar, ljus, knoppar och en massa udda saker som bara finns i enstaka exemplar och som inte finns i web-shopen. Välkommen att fynda!

Påskens öppettider ser du här >
Observera tiden på påskafton 9-00-12.00.

Mer om butikens flytt och nya underbara lantliga läge i nästa inlägg :)

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln