Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Annie Sloan Paint på väggar, golv & tak.

Nu, efter den långa sommaren, känner vi för att förändra inomhus och skapa sköna rum.
Varför inte förändra på ett enkelt sätt med ny väggfärg!

Du kan skapa fantastiska effekter med Chalk Paint™ på väggar och nu finns ju även Wall Paint, Annie Sloan väggfärg som ger en lyxig känsla men som ändå är robust och tålig. Rolla den för en slät yta, nästan med sammetskänsla eller ge den en flammig betonglook. 

Fredag den 19 oktober och lördag den 20 oktober är det
Tema väggar, golv & tak i Ateljén i Monicas Butik.
Välkommen att inspireras av olika stilar och målartekniker, jag delar förstås med mig av mina bästa tips för vägg, golv och takmålning.

Du får tips och råd om hur du skapar den flammiga betonglooken som på väggen i Ateljén.
Här har jag använt Chalk Paint™ i French Linen, Old White och Aubusson. Verktygen är Annie Sloan´s stora väggfärgsborste (som är lätt och skön att jobba med för trötta armar), borste, natursvamp, gummiskrapa och vattenduschflaska.

Wall Paint finns i hinkar med 2,5 liter och även som provburkar om du vill testa eller mixa lite av en kulör i Old White. Även väggfärgen är dryg, 2,5 liter räcker till cirka 36 kvadratmeter.
Färgen kan rollas eller målas med väggfärgsborsten. 

Wall Paint finns nu i sexton vackra kulörer. De kan alla mixas med varandra för din alldeles egna unika väggkulör eller ljusas upp med vitt.

Du är förstås välkommen när som helst får tips och råd om allt om målning med Annie Sloan Paint. Nu kommer lördagar att bli väldigt inspirerande Måla och Fika dagar i Ateljén. Håll utkik i kalendern och följ på facebook och instagram.

Varmt välkommen!

Senaste inläggen

Bloggarkiv