Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Amsterdam Green - månadens kulör.

Amsterdam Green. Annie Sloan butiken, Home of Chalk Paint™ är nymålad i denna vackra gröna.

Amsterdam Green. Annie Sloan´s butik - Home of Chalk Paint™, är nymålad i denna härliga gröna kulör, såklart att den då ska vara november månads kulör!

Annie beskriver Amsterdam Green såhär... Denna starka, djupa gröna hämtar inspiration från de målade fönsterluckorna och dörrarna i Amsterdam. Den gör sig bra tillsammans med vitt, creamfärgat och med botaniska bilder och växter samtidigt som den är fantastisk med jordiga gula och röda toner - testa den tillsammans med Primer Red, Arles och Old Ochre. Amsterdam är också en effektfull bakgrund till svala blå toner som Provence, Giverny och till lila Emile.

Gamla klassiska trädgårdsmöbler och urnor i gjutjärn brukar vara målade i denna gröna så den är perfekt om du vill skapa effekter som efterliknar patina från gamla trädgårdsdekorationer och gjutjärnsurnor. Amsterdam Green är också en fin julgrön kulör som passar fint till allt pynt i Adventstid.

Lycka till med dina projekt i Amsterdam Green!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln