Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Månadens kulörer, årets julklapp & nyheter!

Trendspanare spår att färg och penslar hamnar i många paket i år. Det stämmer ju med tanke på hur viktigt det är med återbruk och hållbarhet. Tänk så lätt det är att förändra och försköna något som redan finns i hemmet med hjälp av lite färg! 
Detta är ju förstås mer än en trend, det är hållbart tänk.

...och därför blir månadens kulör flera kulörer. Det blir alla kulörer på hela färgkartan! Mixade, uppljusade, med olika vaxer skapar de oändliga möjligheter och du kan få ditt projekt i precis den kulör och stil du vill. 
Är du osäker på hur du ska mixa för att få fram den ton du tänker dig, kontakta mig så hjälper jag dig med tips och råd.

Nya kulörer i januari!

I januari lanseras två nya kulörer! Chicago Grey och Svenska Blue, närmare presentation av dem kommer. De finns redan i web-shopen för beställning men leverans blir i januari. Härligt! Nu ser vi fram både mot jul och mot januari! 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln