Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Scandinavian Pink - månadens kulör september

Då är vi inne i september månad, en underbar månad i övergången mellan sommar och höst. Scandinavian Pink finns där i naturen, en mjuk varm ton som vill hålla kvar sommaren innan naturens alla röda färger tar över. 

Den här underbara Harlequinrutiga byrån är målad av Annika Ljungberg med fb-sidan B Coloured. Annika målar så vackert och kombinerar kulörer så färgsäkert. Hennes möbler är som konstverk att bli förälskad i. Scandinavian Pink med French Linen är en ljuvlig kombination. 

Tack för att jag får använda din bild och visa upp din vackra byrå Annika. 
Besök och "gilla" Annikas fb-sida B Coloured för att se fler av Annikas vackra möbler och annat hantverk. 

Så här visar Annie Sloan upp Scandinavian Pink. Överst utspädd med Old White i olika proportioner sedan med förslag på accentkulörer och med neutrala kulörer som harmonierar. Tänk så mycket en kulör kan varieras genom att blandas med vitt. Precis som på Annikas byrå så ger det ett väldigt harmoniskt intryck att matcha på det sättet.

Boken, mer en stor hjälpande katalog med varje kulör på ett uppslag, finns bara i butiken. Vi använder den som en guide och inspiratör när du vill matcha kulörer på möbler och inredning i ditt hem. 

Varmt välkommen att göra härliga kulörval, mixande och matchande. 
Blir det kanske något i Scandinavian Pink?

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln