Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

NY kulör - Oxford Navy 

Annie Sloan är en av världens ledande färgexperter, hennes Chalk Paint™ är världsberömd och älskad av miljoner användare över hela världen. Färgkartan består av finstämda kulörer med pigment i högsta klass som gör färgerna levande.

Annie berättar att det tagit år av forskning i Chalk Paint™ laboratoriet för att få fram precis den marinblå kulör som nu lanseras, den efterlängtade och vackra Oxford Navy. Jag är HELT övertygad om att Oxford Navy blir den nya favoritkulören för många. 

Inspirationen till kulören kommer från indigopigment som traditionellt används vid indisk blocktryckning och från den djupblåa färgen som  bläcket i en reservoarpenna.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln