Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Om mig på Eftra Heden

Hos mig på Eftra Heden... m.i.g. står för Monica Ida Gunilla. 

Det är nu tre år sedan jag för första gången satte fötterna på marken här. Här på Eftra Heden. Nu, efter allt sökande var känslan rätt,  jag hade hittat hem.

Eftra Heden är ingen släktgård men livet har vävt en väv som gör att jag känner speciella band hit. Det var nog det som gjorde att jag direkt kände den där varma känslan som inte går att ta miste på den där dagen när jag för första gången gick över gårdsplanen. Härifrån trakten kommer ju mamma, mormor och morfar och generationer före dem. 

Tre år sedan. Det har varit intensiva år. År med slitigt, roligt och lärorikt renoveringsjobb för att få butik, kurslokal och lager med all Annie Sloan färg här. Jag berättar mer om det senare. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv