Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Charlestonkulörerna som provburkar!

Nu finns de läckra Charlestonkulörerna som separata provburkar. Hittills har du kunnat köpa dem i presentaskar matchade med komplementkulör, neutral kulör och vax. Nu kan du alltså skapa din alldeles egna presentask med alla tre i ett eget litet paket!

Firle är en riktigt läcker grön kulör. Jag gillar ju att skapa olika effekter och har upptäckt att denna gröna är exakt som sådan där mossig påväxt som bildar så vacker patina på gamla krukor och urnor.

Rodmell är en vacker riktigt djup lila kulör. Testa den för att mixa fram olika syrenlila toner. Jag har använt "några droppar" av den i Paris Grey för mina ljust, ljust syrenlila väggar som blir dämpade och sobra av det grå.

Chalk Paint™ är ju verkligen läcker och riktigt "aptitlig" att röra runt i när en burk har öppnats upp. Tilton är som smarrig mangosorbet! Mums! En kulör som får en möbel att "sticka ut" och bli en riktig läckerbit i ett rum. 

Annie Sloan har inspirerats av interiörerna i Charleston Farmhouse för denna kollektionen av läckra och lite vågade inredningskulörer. Vid en Chalk Paint-konferens i Brighton för flera år sedan hade vi det stora nöjet att besöka Charleston tillsammans med Annie. Trädgården bjuder också på spännande överraskningar och installationer. Jag älskar denna entrén till trädgården - man känner direkt att här inne väntar mycket inspiration.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln