Köp-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-hos-återförsäljare-Monica-Lehrbacker

Öppet i Butiken i Stallet och Ateljén under Coronapandemin.

När inget är "som vanligt" i världen har jag fattat beslutet att inte heller ha öppet som vanligt här i Stallbutiken och i Ateljén på Eftra Heden.

Hur blir det då med alla inspirerande möten här? Hur blir det för dig som ofta besöker mig här? Du som längtar efter färg och kreativt material till nya projekt. Jo, jag finns tillhands, jag packar påsar och paket och ställer ut på min lastbrygga på gården. Det gör jag varenda dag, även lördag och söndag.

Du beställer i lugn och ro via webshopen där allt finns lättöverskådligt eller  ring, maila, sms:a. Efter bara en liten stund så är paketet klart för avhämtning. 

Titta även in på avdelningen för IOD Dekorer, de öppnar upp nya fantastiska möjligheter att förändra och försköna i ditt hem.

Jag längtar verkligen efter att få diskutera kulörer, stilar och bli inspirerad av alla dina idéer och jag hoppas att vi ses snart igen. Så länge inget är som vanligt så får det vara såhär. För dig som bor en bit bort och beställer via webshopen med DHL-leveranser går paket iväg samma dag - 2 dagar efter beställning, precis som de brukar.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta mig med frågor om dina projekt. Jag ska även försöka dela så mycket inspiration som möjligt via inlägg och filmer. 

Var rädd om dig. 
Kram Monica

Vi ses på facebook om du vill. Välkommen till gruppen  Chalk Paint™ och IOD Dekorer i Monicas Butik där vi visar upp och delar en massa härlig inspiration! 

Senaste inläggen

Bloggarkiv