Återförsäljare-i-Sverige-av-Annie-Sloan-Chalk-Paint-kalkfärg-&-Iron-Orchid-Designs-dekorer-för--målade-möbler

The Big Paint är en on-line workshop som anordnas av Annie Sloan återförsäljare över hela världen under samma vecka, första veckan i februari 2021.
(Söndag 7/2 klockan 15.00 - cirka 18.00 hos mig).
Du får ett "workshoppaket" skickat till dig. Paketet innehåller allt du behöver för att dekorera en träbricka som också finns med i paketet.
Du kommer på Chalk Paint™ kurs fast du befinner dig hemma i ditt eget kök eller vardagsrum! ...och du "träffar" andra deltagare,
Det blir förstås nästan som på "vanlig kurs" att du får en massa tips och råd och du kan ställa frågor. 

Jag gör ett uppehåll med alla kurser här i Ateljén under Coronapandemin. Under tiden satsar jag på att skapa inspiration, tips och råd via videofilmer och en alldeles ny Youtubekanal som ska fyllas med videomaterial. Hoppas att du vill följa mig där. 

Skapa med IOD Dekorer, här visar jag nya Dekorformen Sea Shells

Monicas Butik, Ateljén och jag finns på  landet i naturskön miljö. Här är det tyst. Tystnad är nödvändigt i vår brusande vardag. Här infinner sig lugnet och inspirationen. Ta tag i en pensel och känn kreativitet. Jag hjälper dig igång, du som aldrig målat. För dig som målat mycket finns ny inspiration att hämta, nya kurser med nya tekniker. Alla Annie Sloan kulörer står uppdukade, det finns ett stort utbud av IOD´s dekorer för dig och din möbel. Du bestämmer vilken stil eller effekt du vill skapa, klassiskt, rustikt, rosteffekt, betongeffekt, IOD blomdekorer... allt är möjligt! 
Varmt välkommen!

Om möbeln du tar med dig...

Möbeln du har med dig ska vara i mindre storlek. För att du ska hinna måla två lager, kanske dekorera och sedan vaxa bör sammanlagd yta inte vara mer än 1 kvadratmeter. Ateljén är på andra våning och du ska på egen hand kunna bära den uppför trappan. Allt ska vara rengjort och spärrgrundat/schellackat om det är något som är oljigt eller som kan blöda, det finns inte möjlighet att göra det här. Kontakta mig om du är osäker.
Fundera gärna på kulörval innan målardagen, bild på färgkartan finns allra längst ner på sidan. 

Hos mig jobbar vi med Annie Sloan Chalk Paint™, originalet bland de färger som ibland kallas kalkfärg. Färgen är fantastisk! Den fäster på så gott som alla underlag, torkar snabbt och ger en underbar finish med en antik och lyxig känsla, eller lantlig och rustik om du hellre vill det.  Att måla är det ”nya” sättet att inreda personligt, hållbart och med miljötänk. Jag bjuder på allt det jag lärt mig av Annie Sloan i Oxford. Nu har jag även, som enda återförsäljaren i Sverige, varit på kurs med de kreativa IOD-systrarna med Iron Orchid Designs dekorer. Min färgpassion har följt  mig genom livet, jag har "alltid" målat och har under många år arbetat med mode med designutbildning från Florens.
Varmt välkommen till mig och min Ateljé!

För dig som har en bit att åka... Länkar till boende i närheten

Hanarpstorpet. Nära naturen med en magnifik utsikt över skog och öppna landskap! Inte långt från Monicas Butik.
Grimsholmen Bed and Breakfast. Lugnt, naturnära & avskilt alldeles vid havet, söder om Falkenberg längs Hallands slingrande kustväg & cykelled. 
Hamngatan 27. Hotellet med det lilla extra. Ett helrenoverat Q-märkt sjömagasin med centralt läge.

Annie Sloan Chalk Paint färgkarta med alla kulörer

Varmt välkommen att kontakta mig.
0346-10401
monica@monicalehrbacker.se

Vill du att jag anordnar en egen målardag för dig med vänner? Välkommen med önskemål.

Allt material på denna sida, alla texter med allt kursinnehåll är utformat av Monicas Butik. Innehållet är skyddat enligt upphovsrättlagen och får inte kopieras.